Julebrev fra formanden
Lagt p nettet 06.12.2005

Frederiksværk den 3. december 2005


Julen står endnu engang for døren

Man tror næsten det er løgn, men datoerne lyver vel ikke, julen og nytåret er lige rundt om hjørnet, og det år som alle snakkede om ville blive H.C. Andersen året i stedet for 2005, og det er det jo næsten også blevet, det er ved at løbe tør for dage, og jo den gamle herre er blevet fejret, så hans eventyrhjerte næsten burde briste af lykke, og et nyt år med helt ”normale” teater tilstande er på vej.

Eller er det? For nye store opgaver venter bl.a. her i amtet hvor rigtig mange kommuner bliver lagt sammen med udgangen af 2006, og hvor scenerne skal ud og vise de kommende kommunalbestyrelser og kulturelle samråd, at de også vil være med til at markere sig i alt det nye der vil ske.

Her i kredsbestyrelsen venter vi også på lidt mere overordnede udspil om hvad der vil ske ”med os”, og så snart vi er blevet klogere, vil man kunne finde nyhederne på vores hjemmeside www.fakdats.dk så tjek den jævnligt for at følge med i hvad der sker, det er også her vi stadig vil opfordre medlemmer og scener til at sende materiale om, hvad der foregår rundt omkring af ting og sager.

Endvidere så præsenter vi en lille buket af de ting som vi kan tilbyde i starten af året andet steds på siden, og så er der vel kun tilbage på Kredsbestyrelsens vegne at ønske alle medlemmer i kredsen en Glædelig Jul samt et godt teater Nytår

Knud Volsing
Fmd.

Udskriv} | Send | Hits: 1326 |