Et fremskridt eller tilbageskridt.
Lagt p nettet 14.12.2003

Af Knud Volsing, formand
For lidt over et år siden, da vi i bestyrelsen første gang kom med nogle strøtanker om en ny hjemmeside, og måske lade det gamle hæderkronede FAKnyt gå ind, var der mange argumenter for og imod, ikke alle har Pc. adgang, er det nødvendigt osv. osv.
Knud Volsing, formand
Knud Volsing, formand

Resultatet blev som nogle har set i virkeplanen at vi ville lancere denne nye hjemmeside, nu er den en realitet og ved at gå ind på www.fakdats.dk kan man se resultatet af en meget dygtig mands arbejde, og at vi er stolte af vores nye tiltag det skal ikke være nogen hemmelighed, men samtidig er vi også klar over at det for nogen vil være et tilbageskridt, for dette nummer af FAKnyt bliver det sidste, så efter 26 år og godt 100 nr. er det slut, det endelige dødsstød hjalp regeringens sparekniv med, ved at fjerne portostøtten, som en ringe trøst er FAKnyt ikke det eneste blad der går ind inden for amatørteateret, De Skrå Brædder som dækker hele Nordjylland takker også af.
Men hvad så, vil den ivrige læser af bladet jo nok spørge, jeg har ikke computer eller adgang til en, og i det tilfælde vil der komme et nyhedsbrev ca. 4 gange om året, første gang i forbindelse med generalforsamlingen i Februar.
Og hvis vi skal få dette til at virke er det nu endnu vigtigere at Medlemmerne fra de enkelte Scener og Grupper sender nogle email adresser ind til fak@fakdats.dk for derefter at komme på vores mailliste hvor vi vil sende små noter ud om at nu er det værd at kigge på det eller det på siden. Fordelen ved det nye system er at vi kan være aktuelle i samme øjeblik som vi får materialet og scener grupper kan annoncere deres forestillinger på siden.

På kursussiden måtte vi i sidste øjeblik aflyse et maskekursus, denne gang ikke på grund af svigtende deltagerantal, men på grund af lærersvigt, surt, men lige p.t. er vi i forhandlinger med en anden underviser som vi så håber kan sidst i marts. Af øvrige kurser vil vi hurtigst muligt sætte noget ud på hjemmesiden når det falder helt på plads.

Den kommende generalforsamling har vi valgt at lægge i Frederikssund, en adresse kommer sammen med indkaldelsen til mødet, og i år har vi valgt en dato som normalt ikke plejer at være der, nemlig d. 29/2 – 04, det er første gang i kredsens 26 års historie at det har været muligt at holde en generalforsamling på en dato, som ingen normalt regner med fordi den er så sjælden, med andre ord, det er kun dårlige undskyldninger der kan bruges for ikke at komme nævnte dato!

Til sidst vil vi her fra kredsbestyrelsen ønske alle læserne af dette blad en glædelig jul samt et godt nyt teaterår.

Pva. FAK
Knud Volsing.

Udskriv} | Send | Hits: 1351 |