Fortællekursus med Jesper la Cour Andersen
Lagt pĺ nettet 09.12.2008Forudsætning:

At have et ønske om at blive bedre til at fortælle en forberedt historie.

Hver deltager har forberedt en 7 – 9 minutters fortælling. Det kan være en hel kort historie eller en bid af en længere. Det er fint at komme med ens ynglingshistorie, men også fint med noget helt nyt.
Alle skal gøre sig overvejelser om, hvilke aldersgruppe og sammenhæng fortællingen vil fungerer bedst i.


Arbejdsform:

Efter oplæg og øvelser vil vi arbejde med den personlige fortælling. Med udgangspunkt i den enkeltes forberedte fortælling, vil vi, gennem dialog i den konkrete situation, komme omkring de mange muligheder og indgangsvinkler i det, at fortælle en historie. Vi vil betragte fortællingen, som en handling og bevidstgøre handlingen så der opstår et trygt og klart rum omkring den.
Max 10 deltager.


MĂĄl:

At udforske fællerummet, dels på det indre, personlige plan og dels i den sammenhæng historien skal udfolde sig i, så det bliver lettere og mere tilgængeligt at fortælle en historie i hverdagen.


Kursusleder:

Jesper la Cour Andersen er en kapacitet indenfor fortælling. Han har levet som professionel fortæller/skuespiller siden 1989 og været leder af Det Fortællende Teater siden 1996. Teatret modtog med Børneteaterprisen 2006. Han har deltaget i mere end 45 nationale og internationale festivaler. Han har været kursusleder i række sammenhænge og har undervist danske, svenske og norske fortællere. Med mere end 1100 fortælleteaterforestillinger og 100 storytelling optrædener, er det hans praktiske erfaringer og store engagement, som deltagerne kommer til at nyde godt af på kurset.


Aktuelt, se beskrivelse af Tanzania projekt i forbindelse med Dronning Margrethes statsbesøg:
http://www.boerneteateravisen.dk/artikelAvis.aspx?document=cms/indhold/Avisen/002Jesper%20LCA%20Tanzania.xml&container=cms/indhold/Avisen

Kurset afholdes på Klaverfabrikken Frederiksgade 12 3400 Hillerød lørdag den 16. maj10-17 og søndag den 17. maj 10-16.

Tilmelding: preben@fakdats.dk senest 1. maj,

(vi har forlænget fristen!)

Pris: kr. 325, (personlige medlemmer af DATS kr. 100)
betaling ved kursusstart.

Vi gir lidt morgenmad, men frokost mĂĄ du selv tage med.

Yderligere oplysning: Anita Winther Madsen, tlf.21 91 09 12

Udskriv} | Send | Hits: 1526 |