Ærø internationale maskefestival
Lagt p nettet 06.05.2009

Plakaten for Ærø Internationale Maskefestival
Plakaten for Ærø Internationale Maskefestival

Alt er nu klart til Ærø Internationale Maskefestival. Det er lykkedes ved mange gode menneskers hjælp at få national og lokal sponsering nok til at gennemføre festivalen som vi ønskede os den. Og det er gigant - fantastisk !!! Af hjertet tak!

Så nu kalder vi på det måbende henrevne og fortryllede publikum.

Hallooooooo!

Alle I som elsker masker. Alle I som vil have nye kunstneriske og kulturelle oplevelser - intetanende om hvor fantastisk smukt og superprofessionelt masketeater er. Og hvor berigende og fascinerende den folkelige maske er, som vi kender den på Ærø. Sundt for sjælen - det er hvad det er.

Kom til Ærø 18 - 21 Juni og nyd det sammen med os på vores paradisiske ø

I 11.time opdagede vi det fine billetsalgssystem www.sydfynsbilletten.dk og her kan I købe billetter nemt over hele Danmark

Programmet ligger klart på websiden www.maskefestival.dk/index.php?module=Schedule&func=day_view&t=1245276000

På websiden findes også alle oplysninger om overnatning m.m

Ellers kan I få oplysninger på Turistforeningens webside, www.arre.dk , hvor I fra forsiden bla også kan downloade " Ærøguiden" - vores turistbrochure.

Vi vil være taknemmelige om I vil hjælpe os med at sprede budskabet ud alle vegne.
Det vi nemlig ikke lige fik penge nok til er annoncer her og der og allevidevegne - så vi må klare det selv. Heldigvis godt hjulpet af TV2 Fyn.

Så det ville være fantroligt om I vil videresende denne mail til venner, familie og kolleger rundt omkring

Vedhæftet denne mail er også en A4 plakat og en A5 flyer, og hvis I er tændte på vores ide og har tid og ork og farveprint til overs ku`det være I ville printe lidt ud og hænge op i brugsen eller på teatret eller biblioteket eller kulturhuset eller hos fodterapeuten eller i spejderhytten eller.....


De gladeste hilsner
Susan Albertsen

Udskriv} | Send | Hits: 1314 |