Improkursus

Kurset blev afholdt på Klaverfabrikken, Fredensvej 12 A, 3400 Hillerød
Søndag den 29. oktober 2017 fra 10 til 16 og
Søndag den 5. november 2017 fra 10 til 16
Underviser Susanne Billeskov
Susanne skrev om kurset:

På kurset vil vi dykke ned i kunsten at improvisere scener frem uden manuskript, uden kostumer og uden scenografi. Alt opstår på scenen udfra publikums bud. Kurset er for dig, der gerne vil stifte bekendtskab med improteater for første gang eller måske har du prøvet det før, og vil gerne lære noget mere? Du vil blive undervist i de forskellige grundprincipper indenfor improteater. Ja-og, status, karakterarbejde, den gode historie…og meget meget mere .

Om Susanne Billeskov

Som underviser, vil jeg lægge vægt på at udfordre og udvikle hver deltager med udgangspunkt i hvad hver enkelt kommer med og kan. Susanne er skuespiller og har lavet teater, komik og improteater i over 20 år. Hun er leder af improskolen ”School of ICU” Læs mere her

Pris:

For medlemmer af DATS 175 kr.
For ikke medlemmer af DATS 375 kr. inklusiv et års medlemskab af DATS

Stuntkursus for unge og voksne

Kurset blev afholdt på hos foreningen JAS, Møllevej 4, 3630 Jægerspris
Lørdag den 25. februar 2017 fra 10 til 16 og
Søndag den 26. februar 2017 fra 10 til 16
Underviser Tina Robinson

Tina skrev om kurset:
Kom og få en smagsprøve på, hvad der skal til for, at lave action scener, stage fight og alle andre slags fysiske konflikter på scene eller til film.Stage fight er en kombination af mimeteknik, kampsport, kampteknik og skuespil.
Læs mere om Tina Robinson og hendes stagefight  her http://actionart.dk

Improvisationsteater for alle Pengene

Ved Jakob Landgren
Kurset blev afholdt på Kingoskolen Strandstræde 28 A, 3550 Slangerup

Lørdag d. 21 januar 2017 fra 10-16
Søndag d. 22 Januar 2017 fra 10-16

Jakob skrev om kurset
Vi skal arbejde med Den korte form, også kaldet teatersport, og den Lange Form, også kaldet Long form, som bruger elementer fra det almindelige teater.

Improvisations-teater handler om at sige JA!

Både til sine egne skøre, sjove, skæve og underlige indfald OG til sine medspilleres. Det handler om at give slip på sig selv og lade fortællingen opstå i samspillet med de andre skuespillere.

En anden væsentlig ingrediens er karakterarbejdet, altså hvad er det for roller der indgår i fortællingen? Hvis du har styr på din karakter og er åben i samspillet skabes historien og dramaet lettere.

I den korte form, kan der være meget kærligt drilleri, når for eksempel scenen skifter miljø, sted, tid, rum, følelser eller genre. Dette kaldes også Impro Comedy.

Den lange form kan både indeholde komiske og alvorlige/tragiske elementer og monologer, dialoger, krydsninger af tid og rum, nutid, fortid og fremtid, gen introduktion og forskellige temaer.

Om Jakob Landgren

Jeg startede selv med at lave improvisations-teater i 90érne efter at have set “Så hatten passer” i fjernsynet. Jeg har medvirket i improgrupperne; Lund´s Dværge, De Gales Division, The Impro Comedy Connection og er nu med i “Det knaldede Improkorps”.

 

Comments are closed.