3 tips når du vil se stand-up i Danmark

3 tips når du vil se stand-up i Danmark

Vil du gerne i gang med at se meget mere stand-up i Danmark, har vi her et par gode råd til dig.

Find termodragt til baby her.

Køb billetter i god tid

For det første kan det være en god idé at vælge at købe din billetter i god tid. Der kan hurtigt blive udsolgt de mere populære spillesteder, når der er tale om de større komikere. Og så er der også mange af de mindre komikere, der ikke sætter særligt mange shows op, når de skal på turne, og derfor kan der være meget færre billetter i udbud, hvilket også betyder, at du skal slå til hurtigt, hvis du vil ind og se vedkommende optræde. Er der en komiker, du særligt vil se, skal du være hurtigt ude.

Se mange forskellige komikere

Det kan også være en god idé at vælge at se mange forskellige komikere. Der er jo efterhånden en lang række af komikere i Danmark, og de har alle sammen noget forskelligt at byde på. Stand-up skal jo gerne ses live, og derfor kan det også være godt at komme ud at se så mange forskellige komikere som muligt, så du kan få så mange forskellige indtryk af, hvad komik og stand-up er, samt hvad det har at byde på. Prøv også gerne at se komikere, som du aldrig har set før. Det kan ofte være en rigtig god oplevelse.

Snyd ikke dig selv for at opleve open-mic

Sidst, men ikke mindst, bør du heller ikke snyde dig selv for at komme ud og opleve en open-mic, hvis du har mulighed for det. Det finder ofte sted hver eneste uge i de større byer. Men der er også mange mindre byer, der er begyndt at have open-mic, så der er sikkert gode chancer for at komme til at opleve det et sted nær dig. Ellers kan det anbefales at tage ind til en af de større byer som København og Aarhus, da der stort set altid er en eller anden open-mic et sted i byen, som du kan besøge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.