Giv oplevelser til kulturen i gave

Giv oplevelser til kulturen i gave

Vil du gerne give noget helt særligt i gave, når du næste gang skal give en fødselsdagsgave eller en julegave, kan du jo overveje at give noget inden for kulturen i gave.

At give en kulturel oplevelse i gave kan være meget mere givende end bare at give noget mere materielt, som vedkommende alligevel ikke har brug for, når det kommer til stykket. Oplevelser får vi kun en gang, og de har det med at hænge meget bedre fast i hukommelsen end materielle goder.

Køb et gavekort

Hvis det lyder som det rette valg for dig, kan du jo vælge at give et gavekort til en kulturel institution, så vedkommende selv har mulighed for at vælge, hvad det skal være for en oplevelse.

Giver du fx et gavekort til et teater, kan modtageren af gaven selv få lov til at vælge, hvad det skal være for et teaterstykke, han eller hun vil ind at se. Så behøver du ikke at vælge for personen. Og de fleste teatre og musikhuse giver dig nem mulighed for at købe et gavekort, hvis du vil det.

Giv billetter til en særlig forestilling

Det kan også være, at vedkommende meget gerne vil ind at se en helt særlig forestilling. Så kan du også vælge at give billetter til denne særlige forestilling i stedet for at give et gavekort På den måde kan du også være sikker på at få fat i billetter til forestillingen, da de jo kan risikere at være udsolgt, når du skal give selve gaven. Og giver du et gavekort, kan det jo være for sent for personen at købe billetter til lige netop den forestilling.

Så hvis du ved, at der er en forestilling, som personen meget gerne vil ind at se, kan du sagtens købe billetterne i stedet for at nøjes med et gavekort.

Sjovere at give oplevelser

Ligesom det er sjovt at give oplevelser, vil du også selv finde ud af, at det er utroligt fedt at få oplevelser i gave. Så du kan være sikker på, at modtageren af gaven vil blive virkelig glad for at få nye oplevelser i gave.

Så er det jo bare op til dig at finde ud af, hvad det skal være for oplevelser. Der er jo så mange kulturelle oplevelser at vælge imellem, at det næsten kan være svært at finde ud af, hvor gaven skal gå til.

Husk at finde grå plissegardiner her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.