3 tips til dig der vil i gang med at spille teater

3 tips til dig der vil i gang med at spille teater

Drømmer du om at komme i gang med at spille teater, har vi her samlet et par gode råd til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Vil du gerne rejse noget mere, så læs mere om Sri Lanka rejser her.

Find et amatørteater i nærheden af dig

For det første kan det være en god idé at finde et teater eller en teatergruppe, hvor du kan få lov til at være med. Der er sikkert et amatørteater i nærheden af, hvor du bor, og så er det jo oplagt at starte din tid på scenen lige der. Der er som regel auditions på de stykker, de sætter op, så du kan jo starte med at melde dig til sådan en, næste gang de har en forestilling under opbygning.

Vær ikke bange for se fjollet ud

Når du skal i gang med at spille teater, er det meget vigtigt, at du ikke er bange for at se fjollet ud. Når du skal være skuespiller, skal du ikke være bange for at lege med, og du kan jo ende med at spille alle mulige forskellige roller og følelser, så det kan være en god idé ikke at være bange for at kaste dig ud i det, når du endelig skal i gang med at spille skuespil foran andre, hvilket du jo gør i et teater.

Læs mere om Kandy i Sri Lanka her.

Få masser af gode tips og tricks fra andre skuespillere

Hvis du gerne vil blive bedre til at spille skuespil, kan det også være en oplagt mulighed for dig at tage ved lære af andre skuespillere, som har været i det i mange år, og som ved, hvad de snakker om. På nettet kan du finde mange gode videoer med tips fra skuespillere, hvor du også kan finde decideret undervisning, som du kan tage med dig. Youtube er et godt sted at starte, og her kan du finde meget guld, når du som ny skuespiller gerne vil blive bedre til at spille på scenen i teatret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.