Spilleklubber gør betting til et fællesskab

Hvis du elsker at bette på fodboldkampe, spille på håndbold eller at oddse på udfaldet af tenniskampe, kan det være, at en spilleklub vil være lige noget for dig. Her mødes du sammen med andre mennesker, der er glade for at spille, men som samtidig ikke vil sidde alene og gøre det.

Der er mange grader af at spille i spilleklubber. Nogle har for eksempel bare en lottoklub, hvor du indbetaler penge til en fælles kasse, og så er der bare en enkelt, der står i spidsen for at tjekke, om tallene på jeres kupon er blevet trukket ud i denne uge.

Med en betting klub er det lidt anderledes. Her mødes du gerne med de andre en gang om ugen eller måske bare en gang om måneden og studerer weekendens spilleprogram for at finde de bedste odds.

Spil sammen med andre

Det kan være utroligt hyggeligt at spille sammen med andre. Hvis du elsker at gå i dybden med weekendens program og nørde med det i timevis for at lave den rette kupon, kan det blive ti gange så hyggeligt hvis du har et par gode venner, du kan mødes og gøre det med.

Der er ingen, der siger, at I skal mødes flere gange om ugen. Det kan måske bare være en gang eller to om måneden, hvor I mødes over en kop kaffe, en øl eller noget godt at spise, samtidig med I sammen går igennem programmet og diskuterer de rette tips til næste rundes kampe.

Vær opmærksom hvis du spiller for meget

Du skal selvfølgelig som altid være opmærksom på, at dit spil ikke tager overhånd eller kommer op i en liga, hvor du ikke har råd til at følge med. Lav derfor gerne en aftale med de andre i klubben om, at der må spilles for et maks beløb, så der ikke er nogen, der kan blive fristet til at overgå hinanden i at være seje og spille for mere, end de har råd til.

Det er tit en af vejene ind i skadeligt spil, hvis der er en tendens til at skulle overgå de andre, du spiller sammen med. Hvis den ene ikke er bange for at satse 200 kroner på en kamp, skal den anden toppe det med 300 kroner på næste runde. Og inden du får set dig om, er du oppe og smide mange tusinde kroner på en kamp.

Så sæt gerne nogle grundregler for jeres klub, så det mest af alt handler om at hygge jer sammen, end det handler om at skulle spille for mange penge eller at vinde den helt store gevinst eller at vinde det tabte hjem igen. Kommer du ud i at spille for meget, er der meget hjælp at hente hos bl.a. Center for Ludomani.

Del gevinsten med klubben

Du kan også vælge at smide pengene i en pulje sammen med de andre i gruppen og så deles om gevinsten. Det kan være en god måde til at være mere fælles om indsatsen, og dermed er der også behov for virkelig at blive enige om, hvad I skal spille på, og hvilke udfald I tror kampene ender med.

Det er ikke kun noget, der er forbeholdt lottoklubber på arbejdspladser. Det er også en fremgangsmåde I kan gøre brug af I jeres lille klub. Det kan eksempelvis være at smide 20 kroner hver i en fælles pulje, for så derefter at lave en fælles kupon, som I tror på. Skulle I være så heldige at vinde, kan I dele overskuddet.

Gør det til en fast tradition

Den bedste og mest hyggelige måde at lave en spilleklub sammen med andre er ved at gøre det til en fast tradition. Aftal at mødes på et fast tidspunkt I et interval, der passer godt til jer. Det kan være en gang om ugen, eller måske bare en gang om måneden hvis det er mere end rigeligt.

Det hyggeligste er som regel at mødes hjemme hos en af jer, hvor der kan blive serveret noget at spise og drikke. Tag eventuelt kampprogrammet med fra den lokale kiosk, så I har det fulde overblik over alle de kommende kampe i den forestående runde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.