Få kulturelle oplevelser via din a-kasse

Hvis du endnu ikke har fundet ud af det, så kan du være heldig at din a-kasse holder kulturelle arrangementer, som du kan være en del af eller få adgang til bare ved at være medlem. Der er mange a-kasser, der prøver at gøre det så godt overfor deres kunder som overhovedet muligt.

Kunderne, eller medlemmerne, skal forkæles, så de ikke vælger at forlade a-kassen til fordel for en anden en på markedet. Derfor sker det tit, at a-kasser bruger penge og tid på at afholde arrangementer eller invitere medlemmerne til begivenheder, som du måske ellers ikke ville have haft adgang til.

Det er dog ikke sikkert, at du hos din a-kasse er så heldig at få adgang til arrangementer, men det kan du være i nogle a-kasser. Så hvis du ikke har været så heldig endnu, kan det måske være en ide at overveje at skifte til en ny a-kasse, hvor der bliver taget lidt mere hånd om medlemmerne.

Kig på medlemsfordelene

Det er generelt en god ide at kigge nærmere på medlemsfordelene, når du skal vælge en ny a-kasse. For der kan være meget stor forskel på, hvor meget de forskellige a-kasser går op i at please og pleje deres medlemmer. Så hvis du gerne vil være en del af en a-kasse, der gør noget ud over det sædvanlige for deres medlemmer, kan du som regel få et indblik i det ved at læse nærmere om den enkelte a-kasse.

Det er ikke altid bare prisen, du skal vurdere a-kasser ud fra. Ofte er der ikke så stor en prisforskel på de mange muligheder alligevel, og derfor er det måske bedre at gå efter kvalitet i stedet for at kunne have mulighed for at spare 30 kroner om måneden på dit abonnement i din a-kasse.

Så hvis du er utilfreds med din nuværende a-kasse, er det da bare med at finde en ny, der byder på lidt flere oplevelser og muligheder. Det er ikke sikkert, at din nuværende a-kasse er den bedste på markedet på det område, og så er det jo bare med at få skiftet til en ny og bedre i en fart.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.