Hvert år holder DATS Frederiksborg Kreds en spændende teaterlejr for børn i alderen 9-13 år.

 

Billederne er fra Teaterlejr 2015

Teaterlejren varer i fem dage i starten af sommer ferien.

I disse dage arbejder børnene med teater hele dagen fordelt på 3 workshops, med professionelle og fagligt meget kompetente undervisere. Der vil udover underviserne være tilknyttet en scenograf til de 3 workshops.

“At være med på teater lejren var mega hyggeligt. Jeg fik en masse nye venner og jeg lærte at være mere åben og turde flere ting. Vi var på flere workshops og det var super fedt. Vi hyggede os også og sang om aftenen. Til sidst sluttede vi af med, at sætte alt det vi havde lært sammen til et stykke.”

– Bella Leidessdorff 11 år

DE VOKSNE

På teaterlejren er der altid et par voksne med fra bestyrelsen i DATS Frederiksborg Kreds. De sørger for at lejren går godt og at der bliver lavet evalueringer af lejren hvert år.  Tilstede vil også være aktive unge teaterinteresserede mellem 16 og 21 år, som vil bidrage med praktiske og teater relaterede aktiviteter. Der vil være mindst 1 lejrchef og en række faste ”tanter”, som vil være til stede under hele lejren og sørge for at børnene har det godt og morer sig.

KINGOSKOLEN

På Kingoskolen i Slangerup er der gode muligheder for at udfolde sig både indendørs og udendørs. Vejret kan vi desværre ikke styre, men skolen har store dejlige områder både udenfor og indenfor.

MADEN

På Teaterlejren sørger vi for at der er rigtig god mad til både børn, unge og voksne. Vores køkken chef Anders Riis har stor erfaring som kok og går meget op i både æstetikken og sundheden i maden. Når man melder sig til teaterlejren er der mulighed for at skrive til os vedrørende allergi eller andre særlige behov ved maden.

 

 

Comments are closed.