Lån lokaler til kulturarrangementer

Hvis du godt kunne tænke at stå i spidsen for kulturarrangementer i din by, kan der være gode chancer for at få lov til at leje et lokale til formålet. Når du først begynder at undersøge muligheden for at leje lokaler i byen, åbner der sig lige pludselig utroligt mange muligheder.

Der er overraskende mange lokaler, du kan vælge at leje bare for en enkelt dag eller en weekend. Nogle steder skal du godt nok op og give et par tusinde kroner, hvis du vil leje lokalet for en hel weekend, men det kan jo være penge godt givet ud, hvis du nemt kan tjene det ind igen ved at sælge billetter til arrangementet, eller mad og drikkelse under arrangementet.

Tag et lån og invester dem i arrangementet

Hvis du ikke har råd til selv at stable et kulturarrangement på benene, kan det være en mulighed at tage et lån for at få det til at ske. Du kan også overveje den mulighed at slå dig sammen med andre – det kan eksempelvis være ejeren af lokalerne, som du kan love 50% af overskuddet mod at få lov til at leje lokalet gratis. Så skal du næsten ikke af med nogle penge, og du får stadig halvdelen af et eventuelt overskud, hvis du vel og mærke regner med at lave overskud på dit arrangement.

Du skal se det som en investering. Hvis det er et non profit arrangement, hvor du ikke regner med at tjene penge, giver det selvfølgelig ikke nogen mening at låne penge til det. Men hvis du vil arrangere et foredrag, en koncert, et loppemarked eller lignende, kan det jo være, du er interesseret i at kunne tjene penge, og så giver det måske god mening at investere i begivenheden.

Brug din fantasi

Hvad du vil arrangere, er naturligvis helt op til dig selv at finde ud af. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave, og uanset hvad du finder på, bør det være muligt for dig at kunne finde et lokale, der passer til dine behov.

Så det er bare i gang med at finde på den perfekte idé til det perfekte arrangement.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.